Amanida d’albergínia i mango

3 oct.

Fa poc que hem tornat de vacances, i en arribar a casa, ens hem trobat que la tardor ja s’ha instaurat del tot a Munic. El sol segueix fent acte de presència cada dia, però ja no escalfa com a l’estiu i, quan surts de bon matí de casa, agraeixes dur un gorro que et tapi les orelles.

Abans de començar amb la recepta d’avui, m’agradaria donar les gràcies a la Roser del Món Paral·lel. Fa un parell de setmanes, a l’apartat “El bloc del dissabte” del seu bloc, va dedicar una entrada a aquest bloc, cosa que em va fer molta il·lusió. Si voleu veure l’entrada, la trobareu aquí. Com li vaig escriure al seu bloc, no m’hagués pensat mai que començar a escriure un bloc em duria a conèixer gent tant interessant a través de la xarxa, o com en diu ella, del món paral·lel. I com que sé que li agraden les verdures, per donar-li les gràcies, vull dedicar-li aquesta entrada amb aquesta amanida que avui, acompanyem de gambes, que sé que també li agraden molt. Gràcies, Roser!

L’amanida que us proposo avui tant és bona tant freda com tèbia, de manera que és un molt bon entrant per a la tardor.

Ingredients:

1 albergínia

1/2 mango (o un de sencer si és petit)

Coriandre fresc

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli, sal i pebre

 

Gambes

Flor de sal

 

Talleu l’albergínia a dauets petits. Coeu-los amb una mica d’oli a foc viu, de manera que no perdin aigua i quedin com bullits, sinó enrossits. Mentre s’està coent l’albergínia, talleu el mango també a dauets de la mateixa mida, i poseu-los en un bol. Un cop l’albergínia sigui cuita, aboqueu-la també al bol i afegiu-hi coriandre picat. Salpebreu l’amanida i finalment afegiu-hi un raig d’oli i un rajolí de vinagre de Mòdena (molt poc). Remeneu bé i ja tindreu llesta l’amanida.

Avui acompanyem l’amanida amb gambes, que hem cuit a foc ben viu amb una mica d’oli a la paella. Un cop cuites, afegiu-hi una mica de flor de sal per sobre i un rajolí d’un bon oli d’oliva.

 

 

 

Anuncis

2 Respostes to “Amanida d’albergínia i mango”

  1. monparallel 3 Octubre 2012 a 7:26 pm #

    Moltíssimes gràcies Irene! Aquesta amanida té una pinta “tremenda”! I amb gambes genial. Potser ho faci un dia d’aquests. Seguim en contacte. Una abraçada
    Roser

  2. Administrador 5 Mai 2014 a 5:37 pm #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

bakerella.com

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Die Landfrau

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Directo al Paladar

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

www.lacuinavermella.cat/

Just another WordPress.com site

DIT I FET | Recetas dulces y saladas para hacer en casa

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Cuina per a llaminers

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

%d bloggers like this: